bootstrap themes
Taff Chem Co Kragujevac

Taff za industriju

Imamo sredstva koja uklanjaju kamenac, sredstva za čišćenje podova, sredstva koja čiste i dezinfikuju sve radne površine takođe i površine koje dolaze u kontakt sa hranom, sredstva za čišćenje staklenih površina

Bez štetnih isparenja
Biorazgradivo
Ne sadrži organske rastvarače
Eco Friendly
Ne sadrži sonu, sulfaminsku, mravlju i fosfornu kiselinu
Jednostavna upotreba
Proizvedeno u Srbiji

Vibapur 3u1Vibapur je dezinfekciono sredstvo koje u jednom tretmanu: čisti, dezinfikuje i dezodoriše površine.

Koncentrovano sredstvo koje ubija širok spektar gram pozitivnih i gram negativnih bakterija.

Namenjen je za sve površine sem stakla. Koncentrovano sredstvo koje se razblažuje u odnosu 1:10 (1 litar Vibapura na 10 litara vode).

Koristi se u bolnicama, dečijim ustanovama, veterinarskim ustanovama, prehrambenim industrijama, mlekarskim industrijama i dr.

Vibapur je BAKTERICID VIRUCID ALGICID FUNGICID.

Vibapur OKoncentrovano alkalno sredstvo za odmašćcivanje i dezinfekciju opreme, pribora, podova.

Način upotrebe: Penomati i dr.

Područje primene: Oprema, pribor mašine koje zahtevaju u jednom tretmanu dezinfekciju i odmašćivanje. Rastvaranje u zavisnosti od stepena zaprljanja do 1:30 (1 litar sredstva na 30 litara vode).

Nije primenljiv na POCINKOVANIM POVRŠINAMA.

Taff SuperSgrassoTaff SuperSgrasso je koncentrovano peneće alkalno sredstvo za odmašćivanje zasnovano na
sinergičnom delovanju neorganskih soli i organskih helatora u prisustvu jedinstvene  kombinacije alkohola, hidrotropa, nejonskih i anjonskih surfaktanata koja mu daju penetrirajuću snagu za rastvaranje masnoće i raznih čvrstih nečistoća biljnih i mineralnih ulja, voska, gareži u temperaturnom intervalu od +10 do +100°C. 

Koristi se za čišćenje i pranje rezervoara za goriva, ulja, naftu i naftne derivate, cisterni, čišćenje i pranje podova industrijskih hala i servisnih radionica, u prehrambenoj industriji, u fabrikama ulja, kod prerade mleka, mesa, ribe, voća, povrća i sl., u domaćinstvu, čišćenje roštilja, rerni, friteza, delova peći, zidova i podova u hemijskim i drugim industrijama.

Primenjuje se u razblaživanjima od 1:1 (litar sredstva u litar vode) do 1:30 (litar sredstva u 30 litara vode) u zavisnosti od stepena zaprljanja.

NEMA TOKSIČNIH ISPARENJA, NEMA VESTAČKU BOJU I VESTAČKE MIRISE. 

Nije primenljiv na POCINKOVANIM POVRŠINAMA.

Taff Power CleanerTaff Power Cleaner se koristi za uklanjanje vodenog kamenca, sapunskih ili deterdžentskih ostataka, kao i oksidacionih naslaga sa porcelana, keramike, stakla, plastike, nerđajućeg čelika a pritom ne stvara ostećenja na zaštitnom sloju površina na koje se nanosi.

Primenjuje se na keramičkim pločicama, slavinama, kadama, sudoperama, wc šoljama, tuš kabinama i sl.

Nije namenjen za upotrebu na prirodnom kamenu, mermeru, granitu, pocinkovanim površinama, gumi, tekstilu i tepisima. Može se koristiti kao spremno za upotrenu do 1:3 (litar sredstva na 3 litra vode). 

NE SADRŽI KISELINE kao što su SULFAMINSKA, MRAVLJA, FOSFORNA, SONA.

NEMA TOKSIČNIH ISPARENJA, NEMA VEŠTAČKU BOJU I VEŠTAČKE MIRISE.

Taff Simple CleanTaff Simple Clean je koncentrovano univerzalno sredstvo za pranje svih vrsta vodootpornih
podnih površina a da pri tom ne oštećuje gumu, plastiku, keramiku, parket, laminat,  beton, mermer i sl., ako se upotrebljava u naznačenom razblaženju sa vodom.

Taff Simple Clean je namenjen za pranje podova u domaćinstvima, stambenim zgradama, 
bolnicama i domovima zdravlja, predškolskim i školskim ustanovama, ugostiteljstvu,  hotelijerstvu, unutrašnjosti javnog prevoza, frizerskim i salonima za negu lepote, teretanama itd.

Taff Simple Clean se razblažuje sa vodom u odnosu 1:50 (1 litar tečnosti u 50 litara vode) do 1:200 u zavisnosti od stepena zaprljanosti podnih površina.

Taff Windows & Shiny SurfacesTaff Windows & Shiny Surfaces efikasno sredstvo za čišćenje staklenih površina na bazi alkohola, organskih helatora i anjonskih surfaktanata.

Taff Windows & Shiny Surfaces omogućava odlične rezultate prilikom uklanjanja masnoća i mineralnih nečistoća na staklenim površinama i obezbeđuje besprekornu čistoću. Brzo se suši, ne ostavlja tragove i kompatibilan je sa svim vrstama stakla za svakodnevno čišćenje svih staklenih površina u domaćinstvu, poslovnim prostorijama, maloprodajnim objektima, javnim ustanovama, bolnicama, školama i sl.

Taff Chem Co Kragujevac
Adresa

Chem Co
27. marta 19
34000 Kragujevac                     
Republika Srbija

Kontakt

e-mail: chemcovinahem@gmail.com
Tel: +381 (0) 63 470 165

Linkovi